Descriere

Raft incastrat pătrat, inox periat auriu, 30x30x10cm

Rafturile de perete încastrate din oțel inoxidabil reprezintă o soluție versatilă și elegantă pentru organizarea spațiului în baia dvs.  Realizate din oțel inoxidabil 304 de înaltă calitate acestea sunt cunoscute pentru durabilitatea lor impresionantă și rezistența la coroziune. Indiferent dacă le utilizezi în baie, bucătărie sau în orice alt spațiu din casa ta, aceste rafturi oferă un aspect modern și sofisticat, aducând o notă de eleganță în decorul tău. Oțelul inoxidabil este, de asemenea, ușor de întreținut fiind rezistent la pete, ceea ce face ca aceste rafturi să fie potrivite pentru medii umede precum baia sau pentru locurile unde se manipulează alimente.

Pe lângă aspectul lor estetic plăcut, rafturile de perete încastrate din oțel inoxidabil sunt proiectate pentru a fi funcționale și practice. Ele oferă un spațiu suplimentar pentru depozitare. Poți să le folosești pentru a așeza produse de baie, ustensile de bucătărie sau obiecte decorative, creând astfel un spațiu organizat și bine structurat. Cu un raft de perete din oțel inoxidabil, vei adăuga un element de rafinament și funcționalitate spațiului tău, făcând din el un loc mai bine organizat și mai atractiv.

Avantaje:

  • Rezistență la coroziune datorita materialului din care este fabricat: otel inoxidabil 304
  • Adâncime de montare de 10cm
  • Existenta gulerului decorativ care înconjoară raftul
  • Ușurința de instalare
  • Depozitare facila a obiectelor datorita dimensiunii acestuia:L 30cm * l 30cm
  • Utilizare universala – la dus, în baie, în camera de zi sau în hol

Curățare și întreținere

Raftul de perete incastrat este ușor de curățat datorita suprafeței netede, nu necesita întreținere speciala dar e recomandat sa o curățați în mod constant. Inoxul este vulnerabil la zgârieturi. Nu folosiți materiale abrazive, utilizați doar detergenți de uz casnic sau soluții speciale pentru inox.

Date tehnice

Colectia

Nisa dus incastrata

Model

Wall-Box

Material

otel inoxidabil 304

Finisaj

periat

Dimensiune

30x30x10 cm

Tip montare

incastrat

Tip produs

raft incastrat

Culoare

Auriu

Garantie

2 ani

Nisa de duș | Rafturi încastrate din inox Wall BOX